Sunday, 8 May 2011

mak :(

assalamualaikum...

sudah lama aku tak berblogkan. aku terbusy sikit dengan pekerjaan aku. sekarang aku menjadi penggur kembali.banyak story-morry yang aku nak tulis kat blog ni. tapi memandangkan hari ni suatu hari.aku mahu mengalirkan air mata. harap maklum

SELAMAT HARI IBU..
mak, fatin rindu mak sangat-sangat
mak,tahun ni fatin tak dapat bagi hadiah kat mak    
atin tatau mcm na nak ungkapkan
selalunya kalo hari ibu atin akan bagi hadiah
tak pun kiss pipi mak
tapi tahun ni
atin tak boley buat mcm tu

selalunya pkol 12 je mesti fatin akan mesej mak
atin tulis
"selamat hari ibu mak,maafkan dosa atin.anak mak tak sengaja buat mcm tu.mak dah berjaya didik anak mak"
tapi tahun ni atin nak tulis mcm ni
"selamat hari ibu mak. mak dah berjaya didik anak mak. sampai anak mak berjaya masuk U mak. tapi mak tak sempat tengok anak mak daftar masuk U, tak sempat tengok anak mak pakai jubah waktu nak greduate.mak atin rindu mak"

atin sayang mak sangat-sangat

AL-FATIHAH
buat mak ku yang tersayang
ROBEAH BINTI SAMAD  
 

(:Daten yang suka sangat menaiP:)

3 comments:

HAK MILIK KEKAL(2010-THE END) by:) DATEN YUSFARINA