Friday, 18 November 2011

jumaat:) penghulu segala hari



hari ini hari jumaat
hari ini 18 november 2011
sekarang jam 0812


the one that got away

lagu ni mengisahkan seorang pasangan kekasih yang hangat bercinta
dan berjanji untuk hidup bersama selamanya
disebabkan sebab tertentu lelaki itu meninggalkan perempuan tu
tiba-tiba laki tu excdent lalu mati

bila masa berlalu
perempuan tu berkahwin dengan orang lain
tetapi masih teringatkan lelaki yang mati tu
sebab tu lah ada lirik dia yang cakap
"And in another life I would be your girl
We keep all our promises, be us against the world
And in other life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
 The one that got away"

lagu ni sedih bagi aku. tak tahu la bagi orang lain macam mana;)

IMY+ILY=BABY



(:Daten yang suka sangat menaiP:)

1 comment:

  1. saya dah tengok juga mv ini...bezz sangat!
    lagu ni memang menonjolkan the other side of katy perry^^

    ReplyDelete

HAK MILIK KEKAL(2010-THE END) by:) DATEN YUSFARINA